Arbeids- en organisatiepsycholoog

Gezocht: arbeids- en organisatiepsycholoog
trainer, coach, assessor en adviseur in één

Freudenberg is een trainings-, coaching-, advies- en assessmentbureau. Onze visie is dat iedereen recht heeft op plezier in werk en leven. We werken voor zeer verschillende opdrachtgevers en mensen. Daardoor is elke dag anders. Dit doen we in een klein en hecht team in het hart van de vesting Hellevoetsluis. Als onze nieuwe adviseur, assessor, trainer én coach ben je actief binnen al onze werkgebieden.

Wat ga je doen?
Jouw bezigheden zijn veelzijdig. Je adviseert bijvoorbeeld (re)organisatieontwikkeling, zet functiehuizen op en voert assessments uit voor verschillende functiegroepen. Ook adviseer en begeleid je zelfstandig trainings- en coaching trajecten. Je fungeert als sparring-partner voor onze opdrachtgevers op het gebied van onze werkvelden.

Als adviseur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig acquireren, uitvoeren en leiden van maatwerktrajecten. Je vindt het leuk om zelf omzet en leads te genereren. Persoonlijk contact is erg belangrijk; je beleeft plezier aan het hebben en onderhouden van klantencontacten. Je werkt zelfstandig in teamverband.

Wat bieden wij jou?
De mogelijkheid om eigen visie en ervaring om te zetten in trainingen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid in een open, creatieve en informele organisatie. Een inspirerende plek waar je je kan ontwikkelen en iedereen zichzelf mag zijn. Een werkomgeving die aanmoedigt om altijd te blijven ontwikkelen en leren.

Je werkt in een modern, industrieel kantoor middenin de vesting van Hellevoetsluis. Je komt terecht in een gemotiveerd team dat dat samen over het vak nadenkt en successen viert. We ondernemen leuke uitjes, hebben gezellige seizoenborrels en eens per jaar een groot kerstdiner met thema.

Wie ben jij?
Je wordt er gelukkig van om mensen verder te helpen. Je hebt visie en denkt mee. Je brengt jouw eigen expertise in en ontwikkelt bijvoorbeeld een eigen assessment of adviesproduct.
Je houdt van aanpakken, bent creatief en gaat resultaatgericht te werk. Je moet een HR-generalist in hart en nieren zijn.

Je bent hebt liefst in de richting van arbeids- en organisatiepsychologie of HRM. Een aanvullende opleiding als trainer/coach, op het gebied van management of HRM zou je in deze positie helpen. Je hebt minimaal 8 jaar werkervaring als assessor of adviseur op het gebied van Human Resource en wil tussen de 32 en 40 uur per week werken.

Interesse?
Kijk op onze website voor meer informatie of neem contact op via 0181-390283. Wil je direct solliciteren? Stuur dan een mail waarin je jezelf voorstelt met een CV en je motivatie via de ''Solliciteer'' button.

Wij kijken uit naar jouw reactie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
05-01-2020
Standplaats
Hellevoetsluis
Opleidingsniveau
Master / Postdoctoraal
Salaris
Marktconform
Trefwoorden
.
Branche
Medisch / Zorg / Welzijn
Provincie
Zuid-Holland
Trefwoorden
.